intuitiv coaching – healing – kanalisering

Är du redo att bjuda in mer kraft och magi i ditt företag eller din dröm att starta eget?

Har du fastnat i ditt liv och längtar efter mer kärleksfulla och sanna relationer både till dig själv och de du älskar?

Blir din inre röst allt starkare och du önskar lyssna mer på den och låta den vägleda dig i ditt liv?

Innerst inne vet du att det finns mer och du längtar efter att gå djupare och sprida dina vingar.

Jag heter Karina Ladet och jag har lyssnat på min intuition och låtit den vägleda mig i 16 år (eller kanske hela mitt liv). Sedan 6 år tillbaka erbjuder jag vackra och modiga själar som du vägledning och healing. Jag möter dig exakt där du är just nu och tillsammans skalar vi av alla lager av gamla mönster, tankar och vanor så du känner dig fri och fylld av kraft.

Vår stund tillsammans är DIN tid. Din tid att landa, vända blicken inåt och VARA.

De verktyg jag använder mig av är intuitiv coaching, guidade meditationer, healing och kanaliserade budskap från mina ljusguider och de kärleksfulla varelser som finns hos oss alla.

Jag älskar att lyssna på djupet och tar emot hela dig med massor av kärlek, glädje och blandar gärna både kraftfull magi och enkla steg som du kan ta dagligen för att släppa taget om den du varit och verkligen blomma ut i din fulla potential.

Du är en kraftfull, otroligt vis skapare av din egen verklighet. Du är här för att gå Din Väg och följa ditt inre kall i detta liv.

Min livsuppgift är att stödja dig så du kan expandera bortom dina egna gränser och uppfylla dina drömmar och visioner. Jag vägleder dig genom att titta på de mönster som kommer upp och begränsar dig och du får möta dina rädslor genom att kontakta ditt inre barn och även ditt allra visaste jag. Förvänta dig en kraftfull blandning av energiverktyg, praktisk vägledning och en stor dos magi och glädje.

Jag erbjuder dig följande sätt att mötas:


Intuitiv Coaching (och/eller andlig vägledning)

Priser står längre ner på sidan

För dig: Om du känner att livet skaver och du längtar efter att känna dig mera levande. Kanske har du ett kreativt projekt du vill starta eller utveckla. Eller så vill du känna dig lättare, lyckligare och ha djupare och mer kärleksfulla relationer.

Jag stödjer dig även att släppa taget om gamla mönster och tankar så du kan höra din intuition och din inre röst tydligare. Om du längtar efter att utveckla din andlighet genom healing, kanalisering eller andra tekniker så finns jag vid din sida som stöd. Du är en oerhört kraftfull skapare av ditt eget liv och min roll är att hjälpa dig att släppa taget om blockeringar så du kan omfamna din kraft och ditt ljus.

Om du är redo att expandera genom kraftfulla energitekniker och jobba inifrån och ut så kan intuitiv coaching passa dig jättebra.

För ditt företag eller blivande företag:  Intuitivt Entreprenörskap handlar om att integrera alla delar av dig för att skapa och utveckla ditt företag. Det passar entreprenörer som vill starta och utveckla sin verksamhet på ett holistiskt och hållbart sätt. Jag älskar att dela med mig av mina kraftfulla energiprocesser för att ge dig en möjlighet att fördjupa din kontakt med din verksamhet och ditt företags själ.

Om du arbetar med människor och älskar att hålla kurser, privata konsultationer eller om du har ett kreativt yrke så kommer detta sätt att arbeta på kännas så naturligt och intuitivt.Vi kommer prata om praktiska verktyg, göra det inre arbetet och energin vi skapar tillsammans kommer att vara magisk.

Du får tillgång till en kraftfull blandning av de verktyg och allt stöd jag själv använder mig av för att hjälpa min verksamhet att växa på ett sätt som känns roligt och som ger mig mycket frihet. Om du drömmer om att ha ett framgångsrikt företag OCH ha tid och energi till resten av ditt liv så vill jag påminna dig om att det är möjligt.Jag kommer besvara alla dina frågor och du kommer få så mycket energi, kärlek och inspiration som du kan kanalisera in i din verksamhet och ditt liv.

Healing (och kanaliserade budskap)

Priser står längre ner på sidan.

 • Via Zoom eller på distans och budskap via e-mail*: Tillsammans identifierar vi var du befinner dig just nu och med stor kärlek och varsamhet skickar jag dig intuitiv healing som hjälper dig att rensa ut det du inte längre behöver och fylla på med ljus, kraft och kärlek. Healing är ett fantastiskt sätt att släppa taget om det som varit (situationer, projekt, människor…) och ge plats för dina drömmar.
 • Den helande kraften kan hjälpa dig att släppa taget om fysiska krämpor, smärtsamma känslor som håller dig tillbaka, begränsande tankar och beteenden samt energi både från det förflutna och från andra människor. Om du är en känslig, intuitiv och empatisk person så kan healing verkligen hjälpa dig att släppa taget om energi (känslor, tankar…) som inte tillhör dig.
 • Ju mer jordens energi intensifieras desto viktigare är det att släppa taget om det gamla och integrera starkare, klarare energier för att vara i balans och kunna fullfölja vår livsuppgifts – och njuta av resan!

Att ta emot healing är att ta hand om dig själv på alla plan. Din kropp, dina känslor, ditt hjärta och din själ harmoniseras och du känner dig hel igen.

*Endera träffas vi på Zoom och du tar emot healing och ställer frågor eller så tar du emot healing på distans (vi bestämmer en tid men ses inte fysiskt) och sen skickar du dina frågor och jag kanaliserar budskap och mailar dem till dig efteråt.

Vad är du redo att släppa taget om och transformera?

Hur skulle det kännas att skapa plats inom dig för att ta emot det du drömmer om? Även om det känns omöjligt just nu.

Tillsammans kommer vi gå djupt, och varsamt släppa taget om det som varit och kalla in dina drömmar.

Är du redo?

Allt börjar inuti oss.

Intuitiv Coaching är något för dig om du:

 • Vill starta eget eller vill utveckla din verksamhet bortom dina nuvarande begränsningar
 • Söker efter ditt Livsarbete och vill veta vilka dina gåvor är och hur du bäst kan utveckla dem
 • Står vid ett vägskäl och inte vet vilken väg du ska välja
 • Känner dig vilsen och undrar om du är på rätt plats
 • Vill veta hur du kan förstärka kontakten med din inre röst, din intuition, och våga lita på de budskap du får
 • Vet att du ska göra något mer med ditt liv (eller din verksamhet) men känner dig blockerad och som att något fattas för att ta nästa steg
 • Längtar efter mer frihet, flöde och glädje i ditt liv
“Karinas session är en av de bästa sessioner jag fått i hela mitt liv (och jag har provat många). Karina gav mig såna tydliga själsbekräftande råd kring vad och hur jag behövde gå vidare för att kunna sprida mitt kall i världen.

Utan hennes ord hade jag fortfarande varit förvirrad kring HUR medan jag idag vet och vågar lyssna till mig själv och mitt hjärtas visdom på ett helt annat sätt.

Jag är djupt, djupt tacksam!”

Champa Nyman

“Karina är en fantastisk kanal. De budskap hon kanaliserar genom sina guider är ljusa och upplyftande, även det som är lite jobbigare att höra framställer hon med en mjukhet och kärlek som känns otrolig.

Hon är mycket träffsäker i sina meddelanden och det känns genuint och äkta. Hennes guider är härliga och man får en varm känsla via Karinas meddelanden.

Karina själv matchar sina guider genom att också hon vara en varm och ljus människa som man direkt får förtroende för. Jag har följt Karinas andliga utveckling genom åren och vi har haft enormt stort utbyte av varandra. Hon är en fantastisk förmedlare av ljus hela hon.

Jag kan varmt rekommendera Karina för kanaliserade buskap och guidning!”

Pernilla Hjort, www.pernillahjort.com

Intuitiv Coaching är för dig om du vill få:

 • Större tillit till livet
 • Ökad kontakt med ditt inre och din intuition
 • Mer kärlek och ljus i ditt liv
 • En starkare känsla av att vara en del av ett större sammanhang
 • En klarare bild av din Livsväg
 • En starkare vision av ditt Livsarbete
 • Starkare och ljusare band till dina avlidna familjemedlemmar och vänner
 • En klarare bild av andevärlden
 • Större lust att leva här och nu

Enstaka sessioner:

Intuitiv Coaching, Andlig Vägledning, Healing eller en mix av allt: 60 min via Zoom/tel eller max 10 frågor via e-mail: 1.200 kr

Healing: 30 min på distans: 650 kr

Paket:

4 x 60 min: 4.500 kr (300 kr rabatt)

Vill du veta mer om mitt paket för att känna efter om det är rätt för dig? Boka en gratis 30 min Purpose Alignment Session nedan så möts vi på Zoom.

Jag erbjuder även följande program med start den 30 september (på engelska) och du kan läsa mer om det genom att klicka på bilden här:

“Karinas kanaliseringar är så fyllda av ljus, av kärlek och inramas av hennes varma feminina kraft och omtanke.

Genom Karina fick jag de pusselbitar jag saknat som gav struktur och helhet åt mitt liv och så fina verktyg att tillämpa i vardagen. Jag fick svar på så mycket jag undrat över och jag är så tacksam över att ha fått ta del av den visdom som Karina ger vidare. Den har gett mig riktning, inspiration och tillgång till min egen kraft och visdom.

Jag rekommenderar Karina av hela mitt hjärta!”

Christina Bremer Sjödin, Ayurvedisk Hälsorådgivare och Sångpedagog

“Att få en kanalisering av Karina är som att komma hem och landa djupt inom en. Med mjuk och varsam hand visar hon vägen till mitt innersta, till min djupaste önskan, hon visar hur min värld kan se ut om jag lever i samklang med mitt högsta jag och hon visar att vägen redan finns där och är möjlig att vandra.

Hon visar på hinder och på stigarna förbi dessa. Hon låter ljuset falla över det som behöver bli synligt i just denna stund.

Det är med mycket värme jag rekommenderar Karina och hennes kanaliseringar.”

Pernilla Hjort, www.pernillahjort.com

Om du har frågor så hör jättegärna av dig på [email protected].

Jag ser verkligen fram emot att skapa magi med dig!

Varma kramar och mycket kärlek,

AS SEEN IN:

Pin It on Pinterest

Share This